Payment icons

Producten leveren we uit eigen voorraad en worden verzonden met PostNL.

PostNL levert doorgaans de volgende dag, óók op zaterdag.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij Verkleedklerenonline bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (Verkleedklerenonline, Willem II Straat 45, 5038BC Tilburg). Let op: dit is geen showroom / winkel
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Carnavalskledings Trends 2017 - Carnaval 2017 | Verkleedkleren online

Carnaval 2017 staat weer voor de deur! Maar wat zijn nou de trends wat betreft carnavalskleding 2017? Ben je nog op zoek naar een origineel carnavalspakje maar heb je nog geen idee wat je wilt? Weet je niet waar je moet beginnen omdat er zoveel keuze is? Maak je geen zorgen, wij bieden inspiratie voor de leukste carnaval kostuums! Wat is in en waar maak jij de blits mee? Lees verder en ontdek!

Lees meer

Foute kersttrui: fout of niet?

Foute kersttrui: fout of niet?

Het is bijna kerst! De foute kersttrui mag natuurlijk niet ontbreken! Lees meer over waar deze foute kersttrui vandaan komt, welke muziekanten hun eigen kersttrui hebben en wat voor foute kerstkleding er nog meer is!

Lees meer

Roze maandag: wat je moet weten over roze feesten

Roze maandag: wat je moet weten over roze feesten

Roze Maandag, een kleurrijk evenement dat in de Brabantse stad Tilburg gevierd wordt. In deze blog gaan we verder op dit begrip in, zoals waar deze dag precies voor staat. Verder gaan we terug in de tijd om kort de geschiedenis van Roze Maandag en de Gay Pride toe te lichten. Ten slotte kijken we wat er allemaal te doen is op deze dag! Lees snel verder!

Lees meer

Vrijgezellenfeest organiseren tips top 10

Vrijgezellenfeest organiseren tips top 10

Heb je binnenkort een vrijgezellenfeest van een goede vriend of vriendin en ben jij de aangewezen persoon om dit te regelen? Heb jij geen idee waar je moet beginnen en heb je nog wat inspiratie nodig? Lees snel de tips om een onvergetelijke avond te organiseren!

Lees meer

Oktoberfest: van volksfeest tot internationaal evenement

Oktoberfest: van volksfeest tot internationaal evenement

Oktoberfest, een feest waarbij we al snel denken aan traditionele Tirolerkleding, bier en het Duitse München. Maar hoe is dit allemaal begonnen? We ontdekken hoe dit feest is uitgegroeid tot een groot bierfeest in diverse landen. Ook hebben we nog een paar leuke weetjes voor je. Wil je weten waar alle Oktoberfest evenementen in Nederland en België plaatsvinden? Lees snel verder!

Lees meer

Verkleedfestivals: voor ieder wat wils!

Verkleedfestivals: voor ieder wat wils!

Zonnetje schijnt, tijd voor verkleedfestivals! Verkleedfestivals? Hou jij van jezelf verkleden en wil je alle ins en outs weten? Lees verder over de verschillende verkleedfestivals variërend van eendaagse evenementen tot hele weekenden en verder geven we nog een paar overlevingstips voor de echte festivalganger!

Lees meer

Hoe organiseer ik een tropisch themafeest?

Hoe organiseer ik een tropisch themafeest?

Een tropisch themafeest organiseren. Hoe doe je dit? Haal de hoelarokjes maar van de zolder! In deze blogpost zullen we de leukste tips geven voor het organiseren van een themafeest dat in het teken staat van Hawaii om het zomerse en tropische gevoel te beleven!

Lees meer

De superheld toen vs nu

De superheld toen vs nu

Superhelden, een thema van alle tijden. Wist je dat de term ‘superheld’ uit 1938 stamt? Deze term werd gebruikt in Superman.Lees meer

8 artikel(en)