Producten met de melding ‘Voor 16.30 besteld, morgen in huis’ leveren we uit eigen voorraad en worden op dezelfde dag (op werkdagen) verzonden met PostNL. Producten met een langere verzendtijd moeten eerst besteld worden bij onze leverancier.

PostNL levert doorgaans de volgende dag, óók op zaterdag.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Beste klant,

Wegens omstandigheden kunnen wij helaas de retourservice niet meer aanbieden. Onze excuses voor het ongemak. Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier dat met je bestelling is meegestuurd volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (One Two Shop, Watermanstraat 9, 5015TG Tilburg).
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Alle producten uit eigen voorraad zijn af te halen in onze showroom
MA-VR
09.30 - 17.00

Watermanstraat 9
5015 TG Tilburg

Carnavalswinkel Tilburg

Carnavalswinkel Tilburg carnavalskleding
De online carnavalswinkel in Tilburg met originele carnavalskleding

Verkleedklerenonline is de grootste online carnavalswinkel van Tilburg. Kom langs in onze showroom in de Watermanstraat om direct je carnavalskleding te passen en mee te nemen. Carnavalskleding met vermelding voor 16.30 besteld hebben wij voorradig in ons eigen magazijn. Heeft een carnavalspak een langere verzendtijd dan moeten wij deze eerst ontvangen van onze leverancier.

OPENINGSTIJDEN CARNAVALSWINKEL

Maandag t/m vrijdag 10.00 - 17.00

Waar vind je ons?
Watermanstraat 9
5015 TG, Tilburg
013-8899989

 PASSEN EN BETALEN CARNAVALSKLEDING

Wil je langskomen in Tilburg om carnavalskleding te passen, geen probleem. Bij ons kantoor en magazijn in de Watermanstraat 9 in Tilburg kan je langskomen om verkleedkleding te passen in onze showroom. Je kan je bestelling met pin betalen, betaal je liever contant, dan het liefst ze gepast mogelijk.

Wil je een kostuum met een langere verzendtijd komen passen, bel dan even, dan zorgen wij ervoor dat deze naar ons magazijn wordt gestuurd. Je ontvangt dan bericht zodra je langs kunt komen om je carnavalskleding te passen.


carnavalskleding in carnavalswinkel 


ONLINE BESTELLEN, AFHALEN BIJ CARNAVALSWINKEL

Natuurlijk kan je ook online je bestelling plaatsen en deze komen afhalen; je betaalt dan geen verzendkosten. Je kan hiervoor kiezen tijdens het afrekenproces. Bijna net zo handig als een carnavalswinkel, misschien nog wel makkelijker ; )

Bekijk ons assortiment carnavalskleding online:
Carnavalswinkel Tilburg carnavalskleding dames
Carnavalswinkel Tilburg carnavalskleding heren
Carnavalswinkel Tilburg carnavalskleding baby
Carnavalswinkel Tilburg carnavalskleding kind


Voor het grootste asssortiment verkleedkleding geldt dat deze direct uit ons magazijn leverbaar zijn. Bij deze producten staat per maat vermeld voor 16.30 besteld, morgen in huis, deze kan je dan dezelfde dag nog komen afhalen. Je ontvangt hierover een bericht dat je bestelling klaar ligt.

GROTE GROEPEN KORTING

Wil je met een hele groep in hetzelfde thema verkleden? Neem dan contact met ons op, bij afname van grotere groepen regelen wij een interessante groepskorting. Wil je met een groep komen passen, laat dit dan op voorhand weten. Dan zorgen we dat alle gewenste maten aanwezig zijn en jullie met zn allen kunnen passen