Producten met de melding ‘Voor 16.30 besteld, morgen in huis’ leveren we uit eigen voorraad en worden op dezelfde dag (op werkdagen) verzonden met PostNL. Producten met een langere verzendtijd moeten eerst besteld worden bij onze leverancier.

PostNL levert doorgaans de volgende dag, óók op zaterdag.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Beste klant,

Wegens omstandigheden kunnen wij helaas de retourservice niet meer aanbieden. Onze excuses voor het ongemak. Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier dat met je bestelling is meegestuurd volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (One Two Shop, Watermanstraat 9, 5015TG Tilburg).
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Sneeuwwitje

16 artikelen
Filteren

16 artikel(en)

16 artikel(en)

Sneeuwwitje jurk dames | Sneeuwwitje sprookjes kostuums

Wacht jij ook op de prins die je komt redden? Bestel mooie sprookjesprinses Sneeuwwitje verkleedkleren online en ontsnap aan de gemene koningin! Groot en divers assortiment met sprookjesachtige Sneeuwwitje jurken voor dames bij Verkleedklerenonline makkelijk te bestellen. Ook hebben we van dit bekende sprookje Sneeuwwitje horror kostuums. Ideaal voor carnaval, Halloween of andere sprookjes themafeesten. Een groot deel van onze Sneeuwwitje sprookjesjurken wordt uit eigen voorraad geleverd. Hiervoor geldt vóór 16:30 uur besteld, morgen in huis. Wil je met een groep vriendinnen verkleed gaan als Sneeuwwitje voor bijvoorbeeld een sprookjes themafeest? Neem contact met ons op voor grote groepskortingen. Voor alle Sneeuwwitje kostuums geldt; niet goed, geld terug. Ook kun je bij ons gemakkelijk retourneren. Bij een bestelling van sprookjesprinses Sneeuwwitje jurken van € 60,- of meer geldt gratis verzending voor Nederland.