Producten leveren we uit eigen voorraad en worden verzonden met PostNL.

PostNL levert doorgaans de volgende dag, óók op zaterdag.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij Verkleedklerenonline bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (Verkleedklerenonline, Willem II Straat 45, 5038BC Tilburg). Let op: dit is geen showroom / winkel
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Suicide Squad

3 artikelen
Filteren

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Suicide squad kleding dames | Harley Quinn kostuums

Ben jij de leukste vrouwelijke superschurk en vriendin van the Joker? In de DC Comics film Suicide Squad gaat de vrouwelijke crimineel, die eerst psychiater was, samen op pad met andere criminelen om de wereld te redden. Verkleedklerenonline heeft de leukste Harley Quinn kostuums voor dames voor je. Groot en uitgebreid assortiment Harley Quinn kleding. Verkleed je met een echt Harley Quinn kostuum en verander in deze superschurk. Perfect voor carnaval en andere superhelden themafeesten.
Voor al onze Harley Quinn pakken geldt dat een groot deel uit eigen voorraad geleverd wordt. Ga jij samen met een groep verkleed als de superschurken uit de film Suicide Squad? Bekijk onze grote groep korting! Voor al onze Harley Quinn kleding geldt; niet goed is geld terug. Verder is gemakkelijk retourneren mogelijk bij ons.