Vanwege de vakantie zijn wij gesloten tot en met 25 juli.

Alle bestellingen die in deze periode worden geplaatst, worden vanaf 26 juli verzonden. Bestellingen met producten met een langere verzendtijd, van bijvoorbeeld 5 tot 7 werkdagen, die in de vakantieperiode zijn besteld, verwachten we eind week 30/begin week 31 te kunnen versturen. Dit omdat we deze producten eerst nog moeten bestellen bij de leverancier.

We leveren niet in delen. Een bestelling wordt in zijn geheel verzonden wanneer alle producten (van jouw bestelling) bij ons binnen zijn.

Vanaf 26 juli staat onze klantenservice je weer graag te woord.

Alvast bedankt voor je bergrip en we wensen je een fijne vakantie!

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Maak gebruik van onze retourservice!

Hoe doe je dat? Meld je retour aan via onze website en je krijgt direct per e-mail de instructies en het retouretiket.

Voor het gebruik en de verwerking van de retourservice brengen we € 3,95 in rekening.

Meer informatie over retourneren vind je hier.

Avatar

1 artikelen
Filteren

1 artikel(en)

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Avatar kostuum heren | Groot assortiment Avatar pakken

Ga jij als voormalig marinier aan de slag op de planeet Pandora? Neem jij de kostbare Avatar van je overleden tweelingbroer over en ga je overleven tussen de Na’vi, mensen en avatars? Verkleed je met een Jake Sully kostuum voor heren. Bekend van de film Avatar. Groot assortiment Avatar kostuums voor heren bij Verkleedklerenonline. Heren verkleden zich met een Jake Sully kostuum en bijbehorende Jake sully masker. Perfect voor carnaval en andere verkleed themafeesten.
Een groot deel van ons assortiment Avatar verkleedkleren wordt uit eigen voorraad geleverd. Hiervoor geldt de melding vóór 16:30 uur besteld,  morgen in huis. Wil je als groepje verkleed als de karakters uit de film Avatar? Bekijk onze grote groep kortingen. Voor al onze Avatar pakken geldt; niet goed is geld terug. Verder kun je bij ons gemakkelijk retourneren. Bij bestelling van Avatar Jake Sully kostuums van Є70,- of meer geldt gratis verzending voor Nederland.