Producten leveren we uit eigen voorraad en worden verzonden met PostNL.

PostNL levert doorgaans de volgende dag, óók op zaterdag.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij Verkleedklerenonline bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (Verkleedklerenonline, Willem II Straat 45, 5038BC Tilburg). Let op: dit is geen showroom / winkel
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Lord of the rings

2 artikelen
Filteren

2 artikel(en)

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Lord of the rings kostuum heren|  Gandalf kostuums

‘My precious ring’. Lukt het jou om de ring uit de klauwen te houden van Sméagol, oftewel Gollem, het wezen dat geboren werd als hobbit? Bescherm de ring en laat je leiden naar het vuur van Mount Doom. Dit doe je samen met onder andere de tovenaar Gandalf. Op zoek naar een leuk Lord of the rings kostuum voor heren? Zoek niet verder en vind de leukste Lord of the rings pakken bij Verkleedklerenonline. Verkleed je met een Gandalf kostuum of ga voor een eng Gollem masker. De Lord of the rings kostuums zijn ideaal voor carnaval of andere verkleedfeesten en themafeesten.
Voor al onze Lord of the Rings verkleedkleren geldt dat een groot deel uit eigen voorraad geleverd wordt. Wil je als groep verkleed met een Gandalf kostuum of Gollem masker? Bekijk onze grote groepskortingen. Voor al onze Lord of the rings kostuums geldt; niet goed is geld terug. Je kunt bij ons gemakkelijk retourneren.