Vanwege de vakantie zijn wij gesloten tot en met 25 juli.

Alle bestellingen die in deze periode worden geplaatst, worden vanaf 26 juli verzonden. Bestellingen met producten met een langere verzendtijd, van bijvoorbeeld 5 tot 7 werkdagen, die in de vakantieperiode zijn besteld, verwachten we eind week 30/begin week 31 te kunnen versturen. Dit omdat we deze producten eerst nog moeten bestellen bij de leverancier.

We leveren niet in delen. Een bestelling wordt in zijn geheel verzonden wanneer alle producten (van jouw bestelling) bij ons binnen zijn.

Vanaf 26 juli staat onze klantenservice je weer graag te woord.

Alvast bedankt voor je bergrip en we wensen je een fijne vakantie!

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Maak gebruik van onze retourservice!

Hoe doe je dat? Meld je retour aan via onze website en je krijgt direct per e-mail de instructies en het retouretiket.

Voor het gebruik en de verwerking van de retourservice brengen we € 3,95 in rekening.

Meer informatie over retourneren vind je hier.

Belle en het beest

1 artikelen
Filteren

1 artikel(en)

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Belle en het beest kostuum heren | Beest sprookjeskostuum

Wil jij dat je vloek verbroken, net zoals het Beest en wacht jij op jouw Belle? Bestel het Belle en het Beest pak online bij Verkleedklerenonline. Groot en divers assortiment sprookjes kostuums.  Met sprookjesachtige  Belle en het Beest verkleedkleren waan je je in de wereld van de sprookjes prinsen en prinsessen. Naast het Beest kostuum hebben we ook de Belle sprookjesjurk voor dames. Ga samen als Belle en het Beest verkleed met carnaval of bij een prinsessen themafeest!

Een groot deel van onze sprookjes Belle en het Beest kostuums wordt uit eigen voorraad geleverd. Hiervoor geldt vóór 16:30 uur besteld, morgen in huis. Wil je als groep verkleed gaan als de figuren uit Belle en het Beest? Neem contact op voor grote groepskortingen. Voor iedere Belle sprookjesoutfit geldt; niet goed, geld terug. Verder kun je bij ons gemakkelijk retourneren. Bij een bestelling van Belle en het Beest sprookjes verkleedkleren van € 60,- of meer geldt gratis verzending voor Nederland.