Vanwege de vakantie zijn wij gesloten tot en met 25 juli.

Alle bestellingen die in deze periode worden geplaatst, worden vanaf 26 juli verzonden. Bestellingen met producten met een langere verzendtijd, van bijvoorbeeld 5 tot 7 werkdagen, die in de vakantieperiode zijn besteld, verwachten we eind week 30/begin week 31 te kunnen versturen. Dit omdat we deze producten eerst nog moeten bestellen bij de leverancier.

We leveren niet in delen. Een bestelling wordt in zijn geheel verzonden wanneer alle producten (van jouw bestelling) bij ons binnen zijn.

Vanaf 26 juli staat onze klantenservice je weer graag te woord.

Alvast bedankt voor je bergrip en we wensen je een fijne vakantie!

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Maak gebruik van onze retourservice!

Hoe doe je dat? Meld je retour aan via onze website en je krijgt direct per e-mail de instructies en het retouretiket.

Voor het gebruik en de verwerking van de retourservice brengen we € 3,95 in rekening.

Meer informatie over retourneren vind je hier.

Green lantern

1 artikelen
Filteren

1 artikel(en)

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Green Lantern kostuum heren | Green lantern pakken

Wil jij ook net als Hal Jordan de superheld the Green Lantern zijn? Wil jij een stoere groene superheld zijn die de aarde bewaakt? Vind de leukste Green Lantern Hal Jordan kostuums voor heren online bij Verkleedklerenonline. Divers en uitgebreid assortiment van the Green Lantern pakken. Verkleed je met een klassiek Hal Jordan Green Lantern kostuum mét Power Ring! Save the world! Hiermee steel je de show! Ideaal voor carnaval en andere superhelden themafeesten en verkleedpartijen.
Voor al onze Green Lantern verkleedkleren voor heren geldt dat een groot deel van het assortiment uit eigen voorraad geleverd wordt. Dit wordt aangegeven met de melding vóór 16:30 besteld is morgen in huis. Wil je met een groep verkleed als superhelden? Neem dan contact met ons op voor de grote groepen korting. Voor alle Superhelden Green lantern verkleed kleding geldt; niet goed is geld terug. Daarnaast kun je bij ons gemakkelijk retourneren. Bij bestelling van Green Lantern kostuums ter waarde van €60,- of meer geldt gratis verzending binnen Nederland.