Vanwege de vakantie zijn wij gesloten tot en met 25 juli.

Alle bestellingen die in deze periode worden geplaatst, worden vanaf 26 juli verzonden. Bestellingen met producten met een langere verzendtijd, van bijvoorbeeld 5 tot 7 werkdagen, die in de vakantieperiode zijn besteld, verwachten we eind week 30/begin week 31 te kunnen versturen. Dit omdat we deze producten eerst nog moeten bestellen bij de leverancier.

We leveren niet in delen. Een bestelling wordt in zijn geheel verzonden wanneer alle producten (van jouw bestelling) bij ons binnen zijn.

Vanaf 26 juli staat onze klantenservice je weer graag te woord.

Alvast bedankt voor je bergrip en we wensen je een fijne vakantie!

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Maak gebruik van onze retourservice!

Hoe doe je dat? Meld je retour aan via onze website en je krijgt direct per e-mail de instructies en het retouretiket.

Voor het gebruik en de verwerking van de retourservice brengen we € 3,95 in rekening.

Meer informatie over retourneren vind je hier.

Thor

3 artikelen
Filteren

3 artikel(en)

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Thor kostuum heren | Groot assortiment Thor pakken

Wil jij behandeld worden als een echte god? Word de god van donder en bliksem, oftewel Thor, zoon van Odin van Asgard. Samen met je hamer Mjölnir versla je het kwaad. Strijd samen met the Avengers als een echte superheld. De leukste Thor kostuums voor heren bestel je bij Verkleedklerenonline. Groot en uitgebreid assortiment Marvel Thor pakken. Verkleed je met een echt Thor kostuum en word een echte superheld! Perfect voor carnaval en andere superhelden themafeesten.
Een groot deel van ons assortiment Thor verkleed kleding wordt uit eigen voorraad geleverd. Hiervoor geldt de melding vóór 16:30 uur besteld is morgen in huis. Wil jij samen met een groepje verkleed gaan als superhelden voor bijvoorbeeld een themafeest? Neem contact met ons op voor de grote groepen korting! Voor al onze Thor kostuums voor heren geldt; niet tevreden is geld terug. Daarnaast is gemakkelijk retourneren mogelijk bij ons. Wanneer je Thor pakken bestelt ter waarde van €60,- of hoger geldt er voor jou gratis verzending binnen Nederland.