Producten leveren we uit eigen voorraad en worden verzonden met PostNL.

PostNL levert doorgaans de volgende dag, óók op zaterdag.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij Verkleedklerenonline bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (Verkleedklerenonline, Willem II Straat 45, 5038BC Tilburg). Let op: dit is geen showroom / winkel
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Thor

2 artikelen
Filteren

2 artikel(en)

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Thor kostuum heren | Groot assortiment Thor pakken

Wil jij behandeld worden als een echte god? Word de god van donder en bliksem, oftewel Thor, zoon van Odin van Asgard. Samen met je hamer Mjölnir versla je het kwaad. Strijd samen met the Avengers als een echte superheld. De leukste Thor kostuums voor heren bestel je bij Verkleedklerenonline. Groot en uitgebreid assortiment Marvel Thor pakken. Verkleed je met een echt Thor kostuum en word een echte superheld! Perfect voor carnaval en andere superhelden themafeesten.
Een groot deel van ons assortiment Thor verkleed kleding wordt uit eigen voorraad geleverd. Wil jij samen met een groepje verkleed gaan als superhelden voor bijvoorbeeld een themafeest? Neem contact met ons op voor de grote groepen korting! Voor al onze Thor kostuums voor heren geldt; niet tevreden is geld terug. Daarnaast is gemakkelijk retourneren mogelijk bij ons.