Producten leveren we uit eigen voorraad en worden verzonden met PostNL.

PostNL levert doorgaans de volgende dag, óók op zaterdag.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij Verkleedklerenonline bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (Verkleedklerenonline, Willem II Straat 45, 5038BC Tilburg). Let op: dit is geen showroom / winkel
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Hoe lang is mijn bestelling onderweg?

< terug naar Bezorgen en afhalen

Producten worden binnen de gestelde termijn verzonden met PostNL en de volgende dag bezorgd.

Op zaterdag, zondag en feestdagen worden er geen pakketten door PostNL opgehaald. Bestel je in het weekend of op een feestdag dan wordt deze bestelling de eerstvolgende werkdag verzonden (indien aanwezig in het magazijn).

Kies je voor een Bankoverboeking/Vooruitbetaling als betaalmethode, dan kan het 2 á 3 dagen duren voordat wij je betaling binnen hebben en je bestelling kunnen verwerken. De bestelling wordt dus pas verzonden wanneer we de betaling hebben ontvangen (en het product voorradig is in ons magazijn). Heb je een product besteld met een langere verzendtijd dan gaat deze verzendtijd in zodra we de betaling hebben ontvangen.

Let op: zowel PostNL als wijzelf kunnen je niet 100% garanderen dat je bestelling ook daadwerkelijk de genoemde dag wordt bezorgd. Er is altijd een mogelijkheid dat door een technische storing, weersomstandigheden, topdrukte enzovoorts de levering vertraagd. Uiteraard kan je er vanuit gaan dat in 99,9% van de gevallen de bestelling netjes de volgende dag wordt bezorgd