Producten leveren we uit eigen voorraad en worden verzonden met PostNL.

PostNL levert doorgaans de volgende dag, óók op zaterdag.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij Verkleedklerenonline bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (Verkleedklerenonline, Willem II Straat 45, 5038BC Tilburg). Let op: dit is geen showroom / winkel
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Verkleedkleding

728 artikelen
Filteren

Product 1 t/m 32 van 728

Product 1 t/m 32 van 728

Product 1 t/m 32 van 728

Verkleedkleding kind online kopen | Groot assortiment kinder verkleedkleren

Originele verkleedkleding voor je kind nodig? Leuke kinder verkleedkleding vindt je bij Verkleedklerenonline. Met ons grote assortiment en de diversiteit in kinder verkleedkleren kan je kind zich leuk verkleden tijdens de meest uiteenlopende feesten. Zo hebben wij kinder carnavalskleding en thema verkleedkleding voor bijvoorbeeld kinderfeestjes. Of word een eng monster met een Halloween kostuum voor kinderen. Ga samen met je kind verkleed voor het Oktoberfest met een traditioneel Oktoberfest kostuum voor kinderen! Of ga verkleed in een superhelden kostuum, zoals een stoer Batman pak of Superman pak. Ook hebben we kinder verkleedkleren van de superhelden the Avengers. Voor baby’s en kinderen hebben we diverse Star Wars kostuums. Of wat dacht je van een leuk dieren kostuum? Hou je meer van sprookjes, dan hebben we mooie Disney verkleedkleren, zoals een  mooie prinsessenjurk van Ariel, Tinkerbell en de andere Disney prinsessen. Zeemeerminnen kostuums voor kinderen zijn ook verkrijgbaar bij ons.
Ga je met een groepje vriendjes en vriendinnetjes verkleed voor bijvoorbeeld een kinder themafeestje? Neem contact met ons op voor de grote groepen korting. Voor alle verkleedkleren geldt, niet goed, geld terug. Verder kun je bij ons gemakkelijk retourneren.