Producten leveren we uit eigen voorraad en worden verzonden met PostNL.

PostNL levert doorgaans de volgende dag, óók op zaterdag.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij Verkleedklerenonline bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (Verkleedklerenonline, Willem II Straat 45, 5038BC Tilburg). Let op: dit is geen showroom / winkel
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Film

271 artikelen
Filteren

Product 1 t/m 32 van 271

Product 1 t/m 32 van 271

Product 1 t/m 32 van 271

Star Wars kostuums kind & meer | Film kostuums kind

Zijn jij en je vriendjes echte filmliefhebbers van films als Star Wars, Minions, Harry potter en de power rangers? Verkleedklerenonline heeft de leukste film kostuums voor kinderen voor je op een rijtje. Verkleed je als Darth Vader, Darth Maul of een stormtrooper met de leukste Star Wars kostuums. Uitgebreid assortiment Star Wars pakken voor kinderen. Zijn de minions meer jouw ding? Verkleed je met een Minion pak als Dave, Kevin of de minion Bob. De minions pakken zijn er voor jongens en meisjes. Hou je van toveren? Verkleed je als Harry potter met een Harry potter kostuum en vlieg naar Zweinstein! Go Go Power rangers? Verkleed je dan met een Power ranger pak voor kinderen. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Alle film kostuums zijn perfect voor carnaval, verkleedfeesten en kinderfeestjes.
Voor een groot deel van ons assortiment Star Wars pakken, Minion pakken en andere film verkleedkleren geldt dat dit uit eigen voorraad geleverd wordt. Wil je samen met je vriendjes verkleed als je favoriete filmkarakters? Neem contact met ons op voor grote groepskortingen. Voor al onze film kostuums geld; niet goed is geld terug. Verder kun je bij ons gemakkelijk retourneren.