Producten leveren we uit eigen voorraad en worden verzonden met PostNL.

PostNL levert doorgaans de volgende dag, óók op zaterdag.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij Verkleedklerenonline bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (Verkleedklerenonline, Willem II Straat 45, 5038BC Tilburg). Let op: dit is geen showroom / winkel
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Harry potter

4 artikelen
Filteren

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Harry Potter kostuum kind |  Harry potter capes online

Heb jij zin in een potje zwerkbal? 10 punten voor Griffoendor! Samen met de andere tovenaars en tovenaressen maak je de leukste avonturen mee op Zweinstein! Wil jij ook avonturen als Harry Potter meemaken? Verkleedklerenonline heeft de leukste Harry Potter kostuums voor kinderen. Groot en uitgebreid assortiment Harry potter capes. Ga voor een echt Harry Potter kostuum met het embleem van Griffoendor! Ook hebben we Harry potter capes met toverstok en bril. Ideaal voor carnaval en andere verkleedfeestjes, themafeesten en kinderfeestjes.
Een groot deel van ons assortiment Harry Potter verkleedkleren wordt uit eigen voorraad geleverd. Samen met je vriendjes verkleed als Harry potter? Bekijk onze groepskortingen. Voor al onze Harry potter verkleedkleding geldt; niet goed is geld terug. Bij ons kun je gemakkelijk retourneren.