Producten leveren we uit eigen voorraad en worden verzonden met PostNL.

PostNL levert doorgaans de volgende dag, óók op zaterdag.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij Verkleedklerenonline bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (Verkleedklerenonline, Willem II Straat 45, 5038BC Tilburg). Let op: dit is geen showroom / winkel
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Ariel

8 artikelen
Filteren

8 artikel(en)

8 artikel(en)

Ariel jurk kind | Ariel sprookjes kostuums online

Zoek je naar een mooie sprookjes Ariel jurk voor je kindje? Bij Verkleedklerenonline hebben we de leukste Ariel kostuums waarmee je in de kleine zeemeermin verandert, een echt sprookjesprinsesje! Tover jezelf om tot je favoriete sprookjesprinses en zeemeermin met een mooie Ariel sprookjesprinses jurk. De roodharige zeemeermin is bekend van de film 'Ariel de kleine zeemeermin'. Ga, net als Ariel en haar vriendjes Botje en Sebastiaan de krab, op avontuur uit! De leukste sprookjes verkleedkleding van Ariel en meer sprookjes prinsessen vind je hier.

Een groot deel van Ariel sprookjes verkleedkleren wordt uit eigen voorraad geleverd. Wil je met je vriendinnetjes in een groepje verkleed als Ariel voor een kinderfeestje of prinsessen themafeest? Bekijk onze grote groepskortingen. Voor alle Ariel sprookjes outfits geldt; niet goed, geld terug. Ook kun je bij ons gemakkelijk retourneren.