Payment icons

Producten leveren we uit eigen voorraad en worden verzonden met PostNL.

PostNL levert doorgaans de volgende dag, óók op zaterdag.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij Verkleedklerenonline bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (Verkleedklerenonline, Willem II Straat 45, 5038BC Tilburg). Let op: dit is geen showroom / winkel
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

LET OP: Deze webshop is helaas niet actief

Deze webshop is op dit moment helaas NIET actief, het is daarom ook niet mogelijk om online te bestellen bij ons. We zijn eveneens niet actief op andere verkoopkanalen zoals Bol.com.

Wij zijn gevestigd in Tilburg, niet te verwarren met Verkleedkleding Online in Goes. Stuur uw retouren daarom niet naar ons adres, deze worden niet behandeld.

Kom je er toch niet uit of vind je niet de informatie waar je naar op zoek bent? Dan kan je ons natuurlijk ook gewoon bereiken via Whatsapp, email of telefoon.

Wanneer kan ik One Two Shop bereiken?
Op werkdagen zijn we (telefonisch) bereikbaar van 09.30 tot 17.00 uur.

Wil je ons een appje sturen? Voeg dan het telefoonnummer +31 6 47 81 11 47 toe aan de contactlijst van je smartphone. DIt nummer wordt alleen gebruikt om te appen. WIl je telefonisch contact? Bel ons dan op ons gewone nummer +31 (0)13-88 99 989

In de avonduren en in het weekend zijn we telefonisch niet bereikbaar, maar je kunt altijd een e-mail of WhatsApp sturen. Als we in de gelegenheid zijn, beantwoorden we deze zo snel mogelijk.

Neem contact met ons op