Producten leveren we uit eigen voorraad en worden verzonden met PostNL.

PostNL levert doorgaans de volgende dag, óók op zaterdag.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij Verkleedklerenonline bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (Verkleedklerenonline, Willem II Straat 45, 5038BC Tilburg). Let op: dit is geen showroom / winkel
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Verkleedkleding

2324 artikelen
Filteren

Product 1 t/m 32 van 2324

Product 1 t/m 32 van 2324

Product 1 t/m 32 van 2324

Verkleedkleding online kopen | Groot assortiment leuke verkleedkleren

Originele verkleedkleding voor dames, heren, kinderen en baby's koop je snel en makkelijk bij Verkleedklerenonline. Mooie, leuke en grappige verkleedkleren voor jong en oud, van baby's en kinderen tot volwassenen. Een uitgebreid en divers assortiment kostuums zoals Carnavalskleding, Halloween kostuums, Oktoberfest kleding en andere verkleedpartijen. De leukste thema verkleedkleding van diverse films en series zoals een Star Wars pak, Batman, Superman pak, Spiderman pak, the Avengers en andere Superhelden kostuums. Voor de dames zijn er sexy jurken en leuke dames kostuums zoals catsuits. Daarnaast zijn er ook grotere maten kostuums voor dames met een maatje meer. Ook voor de heren is er een ruime keuze aan heren kostuums. Denk maar aan leuke Opposuits pakken, Stand out suits en morphsuits. Of ga met je kind verkleed in hetzelfde thema kostuum. Een schattig kostuum zoals zeemeerminnen kostuums, Ariel en Tinkerbell zijn er voor baby's en kinderen. Ga je met een grote groep verkleed? Neem contact met ons op voor de grote groepen korting. Voor alle verkleedkleren geldt, niet goed, geld terug. Verder kun je bij ons gemakkelijk retourneren.