Producten leveren we uit eigen voorraad en worden verzonden met PostNL.

PostNL levert doorgaans de volgende dag, óók op zaterdag.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij Verkleedklerenonline bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (Verkleedklerenonline, Willem II Straat 45, 5038BC Tilburg). Let op: dit is geen showroom / winkel
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Alice in Wonderland

2 artikelen
Filteren

2 artikel(en)

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Alice in Wonderland kostuums |  Mad hatter kostuums online

Ben jij nieuwsgierig naar de wondere werelden en volg jij het witte konijn down the Rabbit hole? Treed net als Alice Wonderland binnen en maak kennis met de Cheshire cat, de gekke hoedenmaker en de gemene hartenkoningin! Groot assortiment Alice in Wonderland kostuums voor dames en heren bij Verkleedklerenonline. Verkleed je met een Alice in Wonderland jurk. Heren kunnen zich verkleden als gekke hoedenmaker met een Mad hatter kostuum. Ben jij een echte hartenkoningin? Verkleed je dan met een Queen of hearts kostuum. Alice in Wonderland kostuums zijn ideaal voor carnaval en andere themafeesten of verkleedpartijen.
Voor al onze Alice in Wonderland verkleedkleren geldt dat een groot deel van het assortiment uit eigen voorraad geleverd wordt. Ga jij met een groepje verkleed in het thema van Alic0e in Wonderland? Neem contact met ons op voor grote groep kortingen. Voor alle Mad hatter kostuums, Alice in Wonderland jurken en Queen of hearts kostuums geldt; niet goed is geld terug. Daarnaast is gemakkelijk retourneren bij ons mogelijk.