Producten leveren we uit eigen voorraad en worden verzonden met PostNL.

PostNL levert doorgaans de volgende dag, óók op zaterdag.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij Verkleedklerenonline bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (Verkleedklerenonline, Willem II Straat 45, 5038BC Tilburg). Let op: dit is geen showroom / winkel
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Tinkerbell

9 artikelen
Filteren

9 artikel(en)

9 artikel(en)

Tinkerbell kostuum | Groot assortiment Tinkerbell jurken online

Wil jij als het leuke elfje en beste vriendin van Peter Pan door het leven? Wil jij ‘Tink’ zijn en met elfenstof strooien om menselijke wezens te laten vliegen? Zoek niet verder! Bij Verkleedklerenonline hebben we de mooiste Tinkerbell kostuums voor dames en kinderen voor je op een rijtje. Groot en uitgebreid assortiment Tinkerbell jurken te bestellen. Verander in dit leuke groene elfje met een Tinkerbell kostuum met vleugels. Ook hebben we leuke Tinkerbell accessoire sets voor kinderen. Ideaal voor carnaval en andere themafeesten en verkleedpartijen.
Voor al onze Tinkerbell verkleedkleedkleren geldt dat een groot deel van het assortiment uit eigen voorraad geleverd wordt. Als groepje verkleed als Tinkerbell? Neem contact met ons op voor leuke groepskortingen! Voor alle Tinkerbell kostuums geldt; niet goed is geld terug. Verder is gemakkelijk retourneren mogelijk bij ons.