Producten leveren we uit eigen voorraad en worden verzonden met PostNL.

PostNL levert doorgaans de volgende dag, óók op zaterdag.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij Verkleedklerenonline bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (Verkleedklerenonline, Willem II Straat 45, 5038BC Tilburg). Let op: dit is geen showroom / winkel
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Film en tv

421 artikelen
Filteren

Product 1 t/m 32 van 421

Product 1 t/m 32 van 421

Product 1 t/m 32 van 421

Star Wars kostuums & meer | Assortiment Film kostuums

Come to the dark side.. Ben jij een echte filmliefhebber van bijvoorbeeld Star Wars? Verkleedklerenonline heeft de leukste Film kostuums voor dames, heren en kinderen. Groot en divers assortiment Star Wars kostuums te bestellen. Dames verkleden zich met een Star Wars kostuum als hun favoriete karakter uit de Star Wars films. Verkleed je als de slechterik Darth Vader of juist als Prinses Leia of met een Rey kostuum. Ben je fan van de film Suicide Squad? Verkleed je dan met een Harley Quinn kostuum voor dames. Ook voor heren zijn er diverse Star Wars pakken. Verkleed je met een Darth Vader kostuum of als Captain Phasma, Dart Maul of een stormtrooper. Alles is mogelijk! Voor dames, heren en kinderen zijn er leuke Minion  pakken. Wie is jouw favoriet? Kinderen kunnen zich ook verkleden in een Star Wars kostuum, een minion pak of een leuk Power ranger pak. Hou je van toveren? Ga dan verkleed in een Harry potter kostuum! Alle film kostuums zijn ideaal voor carnaval en andere verkleed- en themafeesten.
Een groot deel van ons assortiment Star Wars kostuums en andere film kostuums wordt uit eigen voorraad geleverd. Wil je met een groepje verkleed gaan als karakters uit je favoriete film? Neem contact met ons op voor grote groep kortingen. Voor al onze Minion pakken en andere film kostuums geldt; niet goed is geld terug. Verder is gemakkelijk retourneren bij ons mogelijk.