Producten leveren we uit eigen voorraad en worden verzonden met PostNL.

PostNL levert doorgaans de volgende dag, óók op zaterdag.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij Verkleedklerenonline bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (Verkleedklerenonline, Willem II Straat 45, 5038BC Tilburg). Let op: dit is geen showroom / winkel
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Lord of the Rings

2 artikelen
Filteren

2 artikel(en)

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Lord of the rings kostuum |  Gandalf kostuums & meer

You shall not pass! Ga als de hobbit Frodo samen met de tovenaar Gandalf op pad om de ring te vernietigen in het vuur van Mount Doom. Probeer de ring uit de klauwen te houden van Gollem, oftewel Sméagol. Onderweg kom je veel magische wezens tegen, zoals de halfelf Arwen. Verkleedklerenonline heeft de mooiste Lord of the rings kostuums voor heren en dames voor je. Heren verkleden zich met een Gandalf kostuum. Dames kunnen zich verkleden met een Arwen kostuum, de halfelf uit Lord of the Rings. De Lord of the rings pakken zijn ideaal voor carnaval of andere themafeesten.
Een groot deel van ons assortiment Lord of the rings verkleedkleren wordt uit eigen voorraad geleverd. Wil je samen als groep verkleed als de karakter uit de Lord of the Rings films? Neem contact met ons op voor de grote groepen kortingen. Voor al onze Lord of the rings kostuums geldt; niet goed is geld terug. Verder is gemakkelijk retourneren bij ons mogelijk.