Producten leveren we uit eigen voorraad en worden verzonden met PostNL.

PostNL levert doorgaans de volgende dag, óók op zaterdag.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij Verkleedklerenonline bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (Verkleedklerenonline, Willem II Straat 45, 5038BC Tilburg). Let op: dit is geen showroom / winkel
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Doornroosje

11 artikelen
Filteren

11 artikel(en)

11 artikel(en)

Doornroosje jurk | Doornroosje sprookjeskostuums online

Ben jij ook een Schone Slaapster net als sprookjesprinses Doornroosje? Zoek je een mooie Doornroosje jurk voor kinderen en dames van dit bekende sprookje? De mooiste sprookjesachtige Doornroosje jurken vind je bij Verkleedklerenonline. Groot en divers assortiment Doornroosje sprookjesprinses jurken. Wat dacht je van een mooie klassiek Doornroosje kostuum voor dames? Voor de meisjes zijn er diverse Doornroosje sprookjeskostuums zoals bijvoorbeeld een Doornroosje jurk met glitters of een Doornroosje accessoire set. Alles is mogelijk bij ons ! Ideaal voor carnaval of andere sprookjes themafeesten en kinderfeestjes.
Een groot deel van onze Doornroosje sprookjes verkleedkleren wordt uit eigen voorraad geleverd. Wil je met een groep verkleed gaan als deze sprookjesprinses? Neem contact met ons op voor grote groepskortingen. Voor onze sprookjesachtige Doornroosje jurken geldt; niet goed, geld terug. Daarnaast kun je bij ons gemakkelijk retourneren.