Producten leveren we uit eigen voorraad en worden verzonden met PostNL.

PostNL levert doorgaans de volgende dag, óók op zaterdag.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij Verkleedklerenonline bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (Verkleedklerenonline, Willem II Straat 45, 5038BC Tilburg). Let op: dit is geen showroom / winkel
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Flash

6 artikelen
Filteren

6 artikel(en)

6 artikel(en)

Flash kostuum | Groot assortiment the Flash pakken

Ben jij ook zo snel als het licht? Kan jij net zo hard rennen en zijn jouw reflexen net zo goed als die van de superheld the Flash? Wil jij de opvolger zijn van onder andere Wally West? De mooiste en meest originele the Flash kostuums vind je bij Verkleedklerenonline. Groot en divers assortiment Flash pakken voor heren en kinderen.  Zo kunnen heren zich verkleden in een klassiek the Flash kostuum met de kleuren geel en rood. Voor kinderen is er voldoende keuze in de verschillende Flash pakken van DC Comics. Ideaal voor carnaval en andere verkleedfeestjes en themafeesten met als thema superhelden.
Voor al onze Flash verkleedkleding geldt dat een groot deel van het assortiment uit eigen voorraad geleverd wordt. Met een groepje verkleed gaan als superhelden? Check onze grote groepen korting! Voor al onze Flash  verkleed kleding geldt; niet goed is geld terug. Daarnaast is gemakkelijk retourneren bij ons mogelijk.