Producten leveren we uit eigen voorraad en worden verzonden met PostNL.

PostNL levert doorgaans de volgende dag, óók op zaterdag.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij Verkleedklerenonline bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (Verkleedklerenonline, Willem II Straat 45, 5038BC Tilburg). Let op: dit is geen showroom / winkel
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Spiderman

1 artikelen
Filteren

1 artikel(en)

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Spiderman pak | Groot assortiment Spiderman kostuums online


Kruip jij in de huid van Peter Parker en wil jij leren omgaan met je superkrachten? Word een superheld met super spinkrachten en bestel een Spiderman pak bij Verkleedklerenonline. Groot assortiment met Spiderman kostuums voor heren, dames en kinderen. Heren verkleden zich met een klassiek rood met blauw Spiderman pak. Kinderen hebben ruime keuze in verschillende Spiderman kostuums; klassieke spiderman verkleedkleren en met spierbundel Spiderman pakken. Spiderman kleding voor jongens en spiderman jurkjes voor meisjes. Ideaal voor carnaval of om als groep verkleed te gaan!
Een groot deel van ons assortiment Spiderman pakken wordt uit eigen voorraad geleverd. Met een groepje verkleed? Check onze kortingen voor groepen! Voor alle Spiderman verkleed kleding geldt; niet goed is geld terug. Ook kun je bij ons gemakkelijk retourneren.