Producten leveren we uit eigen voorraad en worden verzonden met PostNL.

PostNL levert doorgaans de volgende dag, óók op zaterdag.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij Verkleedklerenonline bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (Verkleedklerenonline, Willem II Straat 45, 5038BC Tilburg). Let op: dit is geen showroom / winkel
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Suicide squad

10 artikelen
Filteren

10 artikel(en)

10 artikel(en)

Suicide squad kleding | Harley Quinn kostuum & Joker kostuums

Ga jij de wereld redden als gevangene superschurk? De aarde is in gevaar en de gevaarlijke criminelen Harley Quinn, Deadshot, Killer croc, El Diablo zijn de enigen die hier een eind aan kunnen maken. Verkleedklerenonline heeft de leukste Suicide Squad kleding voor heren, dames en kinderen. Ga jij voor een DC Comics Harley Quinn kostuum of toch liever de vijand van Batman met een the Joker kostuum? Om in de huid te kruipen van acteur Will Smith zijn er Deadshot kostuums of wat dacht je van Killer croc pak? Suicide Squad kostuums zijn ideaal voor carnaval en andere superhelden themafeesten.
Een groot deel van ons assortiment Suicide Squad kostuums wordt uit eigen voorraad geleverd. Als groep verkleed als Harley Quinn, the Joker of de andere superschurken? Bekijk onze grote groepen korting. Voor alle Suicide Squad verkleed kleding geldt; niet goed is geld terug. Verder is gemakkelijk retourneren mogelijk.