Kostuums van 6+ webwinkels
Home » Foute kersttrui: fout of niet?

Foute kersttrui: fout of niet?

selfie met foute kersttrui aan

Het einde van het jaar nadert, het wordt kouder buiten. De steden worden langzaam weer versierd met sfeerverlichting. Ho, ho ho..Het is alweer bijna kerst! Dat betekent lekker gezellig binnen zitten, kerstboom versieren, kerstdiner, die eeuwenoude kerstnummers aanhoren, hapjes en drankjes en leuke cadeautjes. Maar wacht; vergeten we niet iets? De foute kersttrui mag natuurlijk niet ontbreken! Lees meer over waar deze foute kersttrui vandaan komt, welke muzikanten hun eigen kersttrui hebben en wat voor foute kerstkleding er nog meer is!

Foute kersttrui?

Ga je Kerst samen met de familie vieren en wil je liever niet strak in het pak of je mooiste jurk met hoge hakken aan? Is een Kerstmanpak voor jou ook geen optie? Hou het simpel en trek dan een echte foute kersttrui aan en je kerstoutfit is helemaal klaar! Verkleden kan altijd, nu kun je ook met kerst opvallen en de foute kersttrui met trots dragen. Hate it or love it, ze zijn in ieder geval lekker warm.

Waar komt de foute kersttrui vandaan?

Heb jij ook wel eens een lekkere dikke gebreide trui gekregen voor de wintermaanden? Stond er een leuk patroon van een rendier of een ander kerstpatroon op? Deze vond je vroeger misschien belachelijk uitzien en wilde je liever niet in gezien worden. Tegenwoordig hoef je je er niet meer voor te schamen. Deze foute kersttruien zijn hip en het feit dat deze ‘hip en happening’ zijn komt doordat deze zijn overgewaaid vanuit Amerika. Daar is het begonnen met wedstrijden om wie de meest foute kersttrui heeft. Ook in Nederland zijn er foute kersttrui wedstrijden. Kijk maar eens goed om je heen in December!

Foute kersttruien ook hip bij muzikanten!

Tegenwoordig hebben bekende muzikanten hun eigen kersttrui en kerstkleding. Denk maar aan bands zoals Queens of the Stone Age met hun foute rendieren kersttrui of Bowling for Soup. Ook de band Blink-182 heeft dit jaar weer nieuwe kersttruien. Deze zijn te zien in bovenstaande foto. Zo zijn er talloze muzikanten met eigen kerstmerchandise. Ook in ons eigen land hebben we artiesten met hun eigen kersttrui. Zo heeft onze eigen Guus Meeuwis zijn eigen foute kersttrui met zijn eigen gezicht erop!

Foute kersttrui varianten

Een leuke foute kersttrui kun je natuurlijk kopen maar ook is het leuk om deze zelf te maken met kerstversieringen. Koop bijvoorbeeld een gebreide trui of laat deze voor je maken. Haal wat versieringen uit je kerstboom en plak deze op je trui!
Wil je meer dan alleen een foute kersttrui? Of wil je een combinatie van pak en foute kersttrui? Opposuits heeft de leukste foute kerstpakken voor mannen! De pakken voor mannen bestaan uit een jasje, pantalon en stropdas. Binnenkort ook foute kerstpakken voor vrouwen!

- © 2024