Kostuums van 6+ webwinkels
Home » De superheld toen vs nu

De superheld toen vs nu

kinderen verkleed als superhelden

Het thema van deze maand is superhelden en het verhaal achter deze bijzondere personages. We gaan even terug naar de tijd van de eerste superheld en vervolgens bekijken we wat de superhelden ons in de toekomst gaan brengen. Verder gaan we het hebben over de Dutch Comic Con die eind deze maand plaatsvindt. Ook kun je een kostuum winnen! Wil je weten welke? Lees dan snel verder!

Hoe de superheld ontstaan is
Superhelden, een thema van alle tijden. Wist je dat de term ‘superheld’ uit 1938 stamt? Dit was een term die gebruikt werd in de Action Comics reeks waarin werd verwezen naar ‘de man van staal’, beter bekend als Superman. Naderhand kwamen er ook televisieseries en films over deze superheld. De eerste filmserie van DC Comics die over de superheld ging komt uit 1948.

De superheldenfilm in een nieuw jasje
Even terug naar het heden. Superman is namelijk lang niet meer de enige superheld en de  grote uitgever DC Comics is niet meer de enige grote speler. Gaat Marvel het winnen van DC Comics? Laten we kijken naar de nieuwe films rondom het thema superhelden (of schurken) die bijvoorbeeld uitgekomen zijn:

  • Deadpool
  • Captain America: Civil War
  • X-men: Apocalypse
  • Suicide squad
  • Dr. Strange

En de belangrijkste op dit moment: Batman V Superman: Dawn of justice natuurlijk! De film waarin beide populaire superhelden de strijd aangaan. De echte fans weten natuurlijk dat deze volgende week donderdag uitkomt. Kun jij niet wachten op de nieuwe Batman V Superman film? Om jullie alvast een voorproefje te geven, hebben wij van de film nieuwe Batman en Superman superhelden kostuums voor kinderen en voor volwassenen. Welke superheld heeft de wereld nodig volgens jou?

Welke superheld(in) zou jij willen zijn?

- © 2024