Kostuums van 6+ webwinkels
Home » Vrijgezellenfeest organiseren? Dit zijn de top 10 tips voor leuke uitjes!

Vrijgezellenfeest organiseren? Dit zijn de top 10 tips voor leuke uitjes!

vrijgezellenfeest organiseren groep dames

Heb je binnenkort een vrijgezellenfeest van een goede vriend of vriendin en ben jij de aangewezen persoon om dit te regelen? Heb jij geen idee waar je moet beginnen en heb je nog wat inspiratie nodig? Met een vrijgezellenfeest kan je groots uitpakken maar je kunt het ook subtiel houden. Voor beide opties hebben wij de leukste ideeën op een rijtje. Belangrijk is om een beetje te denken aan de aanstaande bruid of bruidegom. Wat vindt hij of zij leuk en wat absoluut niet? Lees snel de tips om een onvergetelijke avond te organiseren!

De leukste tips voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest!

1.    Wat altijd zorgt voor groot vertier en aanspraak, laat hem of haar voor gek lopen in typische vrijgezellen kleding! Hijs hem of haar in een fout kostuum waar diegene niet meer uit mag voor de rest van de dag! Lekker voor aap lopen. Belangrijk is dat de aanstaande bruid of bruidegom goed herkenbaar is tussen de rest van de mensen. Bekijk hier ons complete assortiment grappige kostuums.

2.    Als de bride of groom to be van een drankje houdt, is een cocktail workshop, bier- of wijnproeverij wellicht een idee.

3.    Of een kookcursus als koken helemaal haar/zijn ding is!

4.    Ga de hoogte in! Voor de echte adrenaline junkies is het leuk om hem of haar te verrassen met het springen uit een vliegtuig of bungee jumpen. Of hou het op een luchtballonvaart.

5.    GPS tocht! Geef hem of haar instructies op papier met raadsels, puzzels etc. Het doel is om aan de hand van de hints de uiteindelijke vrijgezellenfeestlocatie te vinden.

6.    Lekker sportief! Zoek naar leuke evenementenlocaties in de buurt en zorg voor een leuk dagje voor de echte sportieveling en spelletjesgek! Voorbeelden hiervan zijn locaties waar je kunt karten, bowlen, survivallen, kanoën. Via vrijgezellenfeest.nl kun je selecteren op soort activiteit per regio. Een andere optie voor een vrijgezellenfeest zijn de boerenspellen, zoals fierljeppen, hanengevechten (met elkaar vechten in een hanen of kippen pak), ik hou van Holland spellen etc.

7.    Een zoektocht midden in de stad. Dit soort spellen kun je het beste vinden in grote steden. Je gaat in teams op zoek naar bepaalde voorwerpen of wat dacht je van een escape spel? Meer informatie over deze spelletjes is hier te vinden.

8.    Wat dacht je van een beautymiddagje met leuke beauty workshops. Laat de bruid lekker verwennen! Om de dag vast te leggen, kun je er nog een fotoshoot achteraan plakken!

9.    Salsa workshop of andere dans workshop voor de echte danser!

10.    Hou het simpel en ga picknicken op een mooie plek, zoals bijvoorbeeld het strand. ’s Avonds kun je met de hele bups uiteten bij het favoriete restaurant van degene die gaat trouwen.

Vrijgezellenfeest: tips voor tussendoor

–    Maak foto’s van dit vrijgezellenfeest! Deze memorabele dag wordt zo vereeuwigd.

–    Geef de bruid of bruidegom gekke opdrachten de hele dag door, een zogenaamde checklist. Een leuk idee is bijvoorbeeld de verschillende opdrachten op een T-shirt te printen. Neem een watervaste stift mee zodat je de opdrachten kan afstrepen wanneer deze zijn uitgevoerd.

- © 2024