Producten met de melding ‘Voor 16.30 besteld, morgen in huis’ leveren we uit eigen voorraad en worden op dezelfde dag (op werkdagen) verzonden met PostNL. Producten met een langere verzendtijd moeten eerst besteld worden bij onze leverancier.

PostNL levert doorgaans de volgende dag, óók op zaterdag.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Beste klant,

Wegens omstandigheden kunnen wij helaas de retourservice niet meer aanbieden. Onze excuses voor het ongemak. Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier dat met je bestelling is meegestuurd volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (One Two Shop, Watermanstraat 9, 5015TG Tilburg).
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Morphsuits

27 artikelen
Filteren

27 artikel(en)

27 artikel(en)

Morphsuits heren | Second skin suits online bestellen

Bij Verkleedklerenonline vind je het grootste assortiment originele Morphsuits online. Een second skin pak is een strak full-body lycra pak waar je doorheen kunt kijken, ademen en drinken. Met een second skin pak ben je volledig anoniem en onbeschrijfelijk grappig. Wij hebben een oranje second skin pak voor tijdens het WK of koningsdag maar ook superhelden en bijvoorbeeld de Kerstman. Voor het grootste asssortiment second skin pakken geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn deze worden bij een bestelling voor 16.30 dezelfde dag nog verzonden. Voor ieder second skin pak geldt, niet goed geld terug. Daarnaast kun je bij ons gemakkelijk retourneren. Bestel je second skin pakken voor € 60,- of meer dan is de verzending gratis, dit geldt voor Nederland.