Vanwege de vakantie zijn wij gesloten tot en met 25 juli.

Alle bestellingen die in deze periode worden geplaatst, worden vanaf 26 juli verzonden. Bestellingen met producten met een langere verzendtijd, van bijvoorbeeld 5 tot 7 werkdagen, die in de vakantieperiode zijn besteld, verwachten we eind week 30/begin week 31 te kunnen versturen. Dit omdat we deze producten eerst nog moeten bestellen bij de leverancier.

We leveren niet in delen. Een bestelling wordt in zijn geheel verzonden wanneer alle producten (van jouw bestelling) bij ons binnen zijn.

Vanaf 26 juli staat onze klantenservice je weer graag te woord.

Alvast bedankt voor je bergrip en we wensen je een fijne vakantie!

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Maak gebruik van onze retourservice!

Hoe doe je dat? Meld je retour aan via onze website en je krijgt direct per e-mail de instructies en het retouretiket.

Voor het gebruik en de verwerking van de retourservice brengen we € 3,95 in rekening.

Meer informatie over retourneren vind je hier.

Morphsuits

27 artikelen
Filteren

27 artikel(en)

27 artikel(en)

27 artikel(en)

Morphsuits heren | Second skin suits online bestellen

Bij Verkleedklerenonline vind je het grootste assortiment originele Morphsuits online. Een second skin pak is een strak full-body lycra pak waar je doorheen kunt kijken, ademen en drinken. Met een second skin pak ben je volledig anoniem en onbeschrijfelijk grappig. Wij hebben een oranje second skin pak voor tijdens het WK of koningsdag maar ook superhelden en bijvoorbeeld de Kerstman. Voor het grootste asssortiment second skin pakken geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn deze worden bij een bestelling voor 16.30 dezelfde dag nog verzonden. Voor ieder second skin pak geldt, niet goed geld terug. Daarnaast kun je bij ons gemakkelijk retourneren. Bestel je second skin pakken voor € 60,- of meer dan is de verzending gratis, dit geldt voor Nederland.