Vanwege de vakantie zijn wij gesloten tot en met 25 juli.

Alle bestellingen die in deze periode worden geplaatst, worden vanaf 26 juli verzonden. Bestellingen met producten met een langere verzendtijd, van bijvoorbeeld 5 tot 7 werkdagen, die in de vakantieperiode zijn besteld, verwachten we eind week 30/begin week 31 te kunnen versturen. Dit omdat we deze producten eerst nog moeten bestellen bij de leverancier.

We leveren niet in delen. Een bestelling wordt in zijn geheel verzonden wanneer alle producten (van jouw bestelling) bij ons binnen zijn.

Vanaf 26 juli staat onze klantenservice je weer graag te woord.

Alvast bedankt voor je bergrip en we wensen je een fijne vakantie!

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Maak gebruik van onze retourservice!

Hoe doe je dat? Meld je retour aan via onze website en je krijgt direct per e-mail de instructies en het retouretiket.

Voor het gebruik en de verwerking van de retourservice brengen we € 3,95 in rekening.

Meer informatie over retourneren vind je hier.

Jake the pirate

3 artikelen
Filteren

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Jake the pirate kostuum kind  | Jake de piraat pak online

Ga jij Nooitgedachtland beschermen samen met je twee piratenvriendjes en een papegaai? Sta jij achter Peter Pan en ben jij ook een vijand van Kapitein Haak? Maak avonturen mee als Jake the pirate! Verkleedklerenonline heeft de leukste Jake the pirate kostuums voor kinderen voor je op een rijtje. Groot en divers assortiment Jake de piraat pakken. Verkleed je met een klassiek Jake the pirate kostuum of ga voor de deluxe variant met echte kapiteinshoed! Alles is mogelijk op Neverland. Ideaal voor carnaval of thema kinderfeestjes.
Een groot deel van ons assortiment Jake the pirate verkleedkleren wordt uit eigen voorraad geleverd. Hiervoor geldt voor 16:30 uur besteld is morgen in huis. Wil je als groepje verkleed als Jake de piraat? Bekijk onze groepskortingen! Voor  al onze Jake de piraat pakken geldt; niet goed is geld terug. Verder kun je bij ons gemakkelijk retourneren. Bij bestelling van Jake the pirate kostuums van minstens €60,- geldt gratis verzending voor Nederland.