Producten leveren we uit eigen voorraad en worden verzonden met PostNL.

PostNL levert doorgaans de volgende dag, óók op zaterdag.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij Verkleedklerenonline bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (Verkleedklerenonline, Willem II Straat 45, 5038BC Tilburg). Let op: dit is geen showroom / winkel
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Star Wars

96 artikelen
Filteren

Product 1 t/m 32 van 96

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Product 1 t/m 32 van 96

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Product 1 t/m 32 van 96

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Star Wars kostuums | Groot assortiment Star Wars pakken online

Ben jij een grote Star Wars fan? Bestel dan de leukste Star Wars kostuums voor dames, heren en kinderen online bij Verkleedklerenonline. Ga jij het liefst voor een Darth Vader kostuum of verander jij het liefst in Prinses Leia met een Prinses Leia kostuum? Daarnaast hebben we voor dames Sexy Star Wars pakken zoals een sexy Darth Vader pak of een sexy Stormtrooper pakje. Ben je meer fan van de nieuwe Star Wars film? Ook hebben we hier de nieuwe kostuums van zoals het Kylo Ren kostuum en het Captain Phasma kostuum. Natuurlijk hebben we ook voor heren en kinderen de Darth Vader kostuums en Stormtrooper kostuums uit de andere Star Wars films. De leukste en meest originele Star Wars pakken vind je bij Verkleedklerenonline. Ideaal voor themafeesten en carnaval! Een groot deel van onze Star Wars kostuums wordt geleverd uit eigen voorraad. Wil je als groepje verkleed gaan als de karakters uit Star Wars? Neem contact met ons op voor de grote groepskorting. Voor alle Star Wars pakken geldt; niet goed, geld terug. Ook kun je bij ons gemakkelijk retourneren.