Vanwege de vakantie zijn wij gesloten tot en met 25 juli.

Alle bestellingen die in deze periode worden geplaatst, worden vanaf 26 juli verzonden. Bestellingen met producten met een langere verzendtijd, van bijvoorbeeld 5 tot 7 werkdagen, die in de vakantieperiode zijn besteld, verwachten we eind week 30/begin week 31 te kunnen versturen. Dit omdat we deze producten eerst nog moeten bestellen bij de leverancier.

We leveren niet in delen. Een bestelling wordt in zijn geheel verzonden wanneer alle producten (van jouw bestelling) bij ons binnen zijn.

Vanaf 26 juli staat onze klantenservice je weer graag te woord.

Alvast bedankt voor je bergrip en we wensen je een fijne vakantie!

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Maak gebruik van onze retourservice!

Hoe doe je dat? Meld je retour aan via onze website en je krijgt direct per e-mail de instructies en het retouretiket.

Voor het gebruik en de verwerking van de retourservice brengen we € 3,95 in rekening.

Meer informatie over retourneren vind je hier.

Dieren

59 artikelen
Filteren

Product 1 t/m 32 van 59

  1. 1
  2. 2

Product 1 t/m 32 van 59

  1. 1
  2. 2

Product 1 t/m 32 van 59

  1. 1
  2. 2

Dierenpak heren | Assortiment dieren kostuums online

Loop jij graag voor aap en heb je een dierenpak voor heren nodig? Zoek niet verder en vind de leukste dieren kostuums voor heren bij Verkleedklerenonline. Uitgebreid en divers assortiment dierenkostuums gemakkelijk te bestellen. Heren verkleden zich met een leuk apenpak of wat dacht je van een kippenpak! Ook hebben we grappige instapkostuums, zoals een ezelpak. Steel de show met een leuk en origineel dieren kostuum! Onze dierenpakken zijn ideaal voor carnaval en andere verkleedpartijen zoals een dieren themafeest.
Voor een groot deel van ons assortiment dieren verkleedkleren geldt dat deze uit eigen voorraad geleverd worden. Hiervoor geldt vóór 16:30 uur besteld, morgen in huis. Ga je met je vrienden verkleed als dieren voor een themafeest? Neem contact met ons op voor leuke groepskortingen. Voor alle dieren kostuums geldt; niet goed is geld terug. Je kunt bij ons gemakkelijk retourneren. Bij bestelling van dierenpakken voor here ter waarde van minstens €60,- geldt gratis verzending binnen Nederland.